Regenesis Touch

Regenesis- Touch is een aanvullende methode op fysiotherapie welke naar de oorzaak gaat van de klacht.

Bij de fysiotherapeut wordt er voornamelijk gewerkt aan de klacht zelf. Spieren worden losgemaakt en gewrichten soepeler. Uiteraard zeer goed voor het lichaam en vaak hard nodig. Vervolgens kan er ook gekeken worden waardoor die spier onder spanning is komen te staan. Daar komt Regenesis om de hoek kijken. Een groot aandeel hierin heeft bijvoorbeeld stress.  Je hoeft geen oefeningen thuis te doen, maar het genezingsproces gaat thuis wel gewoon door. Uiteraard kan iedere emotionele spanning meegenomen worden, welke dan ook de oorzaak is van de spierspanning. Eventuele oefeningen van een fysiotherapeut kunnen gewoon samen met deze behandeling aangezien het aanvullend is en elkaar niet bijt.

Wat houd Regenesis- Touch in?

Ontwikkeld door Robert Rasmusson welke gebruikt maakte van de Blue Dot Energy. De Blue Dot Energy is dezelfde energie die een foetus gebruikt om zichzelf te scheppen. Het is een energiebron die we kunnen aanwenden om onszelf te genezen.

Tijdens een behandeling wordt de Blue Dot Energy opgeroepen en gebruikt voor healing van veel verschillende klachten. Door gebruik te maken van deze energie wordt het lichaam zelf aangezet tot genezing.

Voorbeelden van klachten die goed te behandelen zijn met Regenesis-Touch

 • Algemene gezondheidsproblemen;Regenesis touch certificaat
 • Hart en bloedsomloop;
 • Immuunsysteem;
 • Rug- nek- schouderklachten;
 • Frozen shoulder;
 • Hoofdpijn, migraine;
 • Mentale en emotionele problemen;
 • Blessures, breuken, verwondingen, etc;
 • Aanpassingen aan het beenderstelsel;
 • Oog en oor-aandoeningen;
 • Ziekten van de organen en klieren;
 • Lymfe systeem, etc.

 

Hoe ziet een Regenesis- Touch behandeling eruit?

Veel ziekten ontstaan vanuit onbalans en verkramping. De oorzaak van veel fysieke maar ook emotionele en psychische klachten zijn verkeerde, door reflexen ontstane dwangspanningen en/of- standen die zijn ontstaan tussen botten en wervels en met name tussen schedel en atlas/draaier.

Een Regenesis behandeling start zonder uitzondering eerst met het corrigeren van onbalans bij de draaier en de atlas, in de nek, de wervelkolom en het bekken, we noemen dit uitlijnen. Omdat er zo veel zenuwen lopen door de ruggenwervel kunnen vele klachten hiervandaan behandelt worden. Beter gezegd, vaak zit de oorzaak hier zelfs. Na het uitlijnen kunnen veel klachten zelfs al verdwenen zijn.

Overgebleven klachten zullen na het uitlijnen specifiek worden behandeld. Dit is dus het verlengstuk van de behandeling.

Klachten die veroorzaakt worden door scheefstand van de atlas-draaier reflexsysteem:

Bij kinderen Bij Volwassenen
Hoofdpijn Hoofdpijn en/of migraine
Motorische en fijnmotorische stoornissen; Verschillende soorten duizelligheid, ziekte van Meniere;
Hersenschudding; Nek- en schouderklachten
Kyfose; Scoliose, Kyfose, etc;
Scoliose en afwijkingen in de lichaamshouding; Concentratiestoornissen, onrust;
Stijve nek; Carpaal tunnelsyndroom;
Migraine; Gevolgen van een val of ongeval;
Hoge mate van onrust ADHD, PDD-NOS; Gevolgen van een whiplashtrauma van de nek;
Concentratiestoornissen; Tennis- of golfarm;
Gevolgen van een val of ongeval; Aspecifieke borst- en buikklachten;
Buikpijn; Rug-, heup- en beenklachten;
Afplatten van de schedel bij baby’s; Onbalans bekken;
Dwangstand hoofdje bij baby’s; Restless legs;
Buikkrampjes bij baby’s. Neuralgieën (zenuwpijnen)
Aspecifieke oog- en oorklachten;
Kaakgewrichtsstoornissen;
Hyperventilatie;
Peesontsteking;
Arthrose;
Fibromyalgie;
Sudecks tunnelsyndroom;
Globusgevoel (brok in de keel);
Klachten bij het slikken;
Aspecifieke hartritmestoornissen.

Regenesis- Touch Behandelingen

Tijdens een behandeling komen er vaak veel reacties vrij. Een behandeling duurt zo lang (maximaal 1,5 uur) totdat de reactie verdwenen is. De reacties kunnen verschillen van kleine bewegingen in het lichaam tot zeer heftige reacties van onverwerkte trauma’s. Dit proces wordt uitermate zorgvuldig begeleid. De prijzen zijn daarom gespecificeerd per half uur (behalve bij controle uitlijning) tot maximaal 1,5 uur. Een behandeling zal nooit langer duren. Mocht er na 1,5 uur meer nodig zijn, dan kan daar een nieuwe afspraak voor gemaakt worden. De behandeling duur minimaal 15 minuten vanwege het uitlijnen waarmee iedere behandeling gestart wordt. Het is ook mogelijk dat de klachten na deze uitlijning al verdwenen zijn. Dan behoeft er geen verdere behandeling meer.

Nienke zal altijd kijken naar de behandelmethode die het best bij u past en die zo nodig met andere methoden combineren.

Uw naam

Uw email

Telefoonnummer (verplicht)

Voorkeur therapie

Intake formulier<-Downloaden

Hulpvraag

Mocht er binnen 24 uur geen contact met u opgenomen zijn, bel of email dan even. Misschien is uw aanvraag niet binnengekomen.

Contact Person Chat via WhatsApp